محل کارخانه تراشه سازی جدید سامسونگ در آمریکا برگزیده شد
سایت شیک: شرکت سامسونگ الکترونیکس تصمیم گرفته است کارخانه تراشه سازی پیشرفته ای در شهر تیلور تگزاس راه اندازی کند.
به گزارش سایت شیک به نقل از ایسنا، بلومبرگ به نقل از یک منبع مطلع نوشت: این غول کره ای شهر تیلور را که نزدیک مجتمع تولید فعلی اش قرار دارد، انتخاب نمود. سامسونگ و مقامات تگزاس این تصمیم را بعدازظهر روز سه شنبه اعلام خواهند کرد. با این وجود یک نماینده سامسونگ اعلام نمود هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده است و از اظهارنظر بیشتر خودداری کرد.
سامسونگ امیدوار است مشتریان آمریکایی بیشتری را جلب کرده و فاصله با رقیب تایوانی خود شرکت TSMC را بکاهد. این تصمیم چند ماه بعد از آزاد شدن لی جائه یونگ از زندان و بعد از اعلام سرمایه گذاری چند میلیاردی TSMC و اینتل برای تاسیسات تولید پیشرفته در جهان گرفته می شود. صنعت تراشه سازی در شتاب برای تامین تقاضای فزاینده پساکرونایی است که ظرفیت جهانی را با محدودیت روبرو کرده است.
کارخانه جدید حضور سامسونگ در شهر آستین را تقویت خواهدنمود. این شرکت در آستین تا حالا حدود ۱۷ میلیارد دلار سرمایه گزاری نموده و بیش از سه هزار کارمند دارد و قسمتی از پیشرفته ترین تراشه های آمریکا را تولید می کند. طبق اسنادی که سامسونگ به مقامات تیلور ارائه کرده است، این شرکت سرمایه گذاری حدود ۱۷ میلیارد دلار و ایجاد حدود ۱۸۰۰ شغل در ۱۰ سال نخست را در برنامه خود دارد.
خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی و وال استریت ژورنال قبل تر گزارش کرده بودند تیلور برای محل کارخانه تراشه سازی جدید سامسونگ انتخاب شده است.
سامسونگ از اقدام دولت آمریکا برای مقابله با قدرت اقتصادی رو به رشد چین و انتقال قسمتی از تولید پیشرفته که در دهه های گذشته به آسیا منتقل شده بود به آمریکا، بهره می برد. طرح مذکور بعد از کمبود جهانی تراشه که صنعت خودروسازی و صنایع دیگر را مختل کرد، فوریت بیشتری پیدا کرد. کمبود تراشه میلیاردها دلار به درآمد شرکتها ضربه زد و کارخانه ها را ناچار کرد کارگرانشان را به مرخصی الزامی بفرستند و لطمه پذیری آمریکا در مقابل زنجیره تامین متنوع را نمایان تر ساخت. جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در ژوئن طرحی را پیشنهاد کرد که شامل ۵۲ میلیارد دلار برای تقویت تولید داخلی تراشه بود.
دولت بایدن مکررا بر ضرورت افزایش تولید تراشه در آمریکا تاکید و اعلام نموده که بهترین راه برای جلوگیری از محدودیتهای زنجیره تامین یا اختلالاتی مشابه تاثیر پاندمی کووید ۱۹ بر تامین است. آمریکا ماه گذشته یک سیستم هشدار سریع برای شناسایی شوکهای مربوط به کووید برای زنجیره تامین نیمه رسانا ایجاد کرد. دولت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان خواسته است نظرسنجی درباره موجودی انبار خود، تقاضا و سیستمهای تحویل را کامل کنند تا دولت بتواند مسائل احتمالی را بهتر شناسایی کند.
بر اساس گزارش بلومبرگ، این اواخر دولت آمریکا با برنامه شرکت اینتل برای اداره کارخانه ای در چنگدوی چین برای تولید ویفرهای سیلیکونی مخالفت کرد. کاخ سفید از دموکراتها در مجلس نمایندگان آمریکا خواسته است لایحه ۵۲ میلیارد دلاری موسوم به قانون تراشه ها را تصویب کنند که تحقیقات نیمه رسانا و تولید داخلی را تامین مالی خواهدنمود. دولت بایدن گفته است این قانون به آمریکا کمک خواهدنمود با چین رقابت کرده و از کمبود عرضه بلندمدت پیشگیری کند.
منبع: سایت شیك
این مطلب سایت شیک را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب