سایت شیک : طراحی سایت

اختلال موبایل در قلب دماوند چرا موبایل ساکنان روح افزا آنتن ندارد

اختلال موبایل در قلب دماوند چرا موبایل ساکنان روح افزا آنتن ندارد

سایت شیک: در حالیکه وابستگی شهروندان به تلفن همراه و اینترنت هر روز بیشتر می شود، ساکنان محله روح افزای دماوند می گویند سال هاست با مشکل جدی آنتن دهی تلفن همراه دست وپنجه نرم می کنند



خبرگزاری مهر، گروه استان ها؛ شمیم علاالدینی: برای خیلی از شهروندان، تلفن همراه دیگر تنها وسیله ای برای برقراری تماس نیست؛ از خدمات بانکی و پرداخت های الکترونیکی گرفته تا آموزش، کسب وکار، دریافت خدمات دولتی و حتی تماس با مراکز امدادی، همگی به دسترسی پایدار به شبکه تلفن همراه و اینترنت وابسته اند، با این وجود، ساکنان محله روح افزای دماوند می گویند، از ابتدائی ترین حق ارتباطی خود نیز محروم مانده اند.
به گفته اهالی، در قسمتهایی از این محله آنتن دهی تلفن همراه به اندازه ای ضعیف است که برقراری یک تماس ساده نیز با دشواری همراه می شود و خیلی از تماس ها بارها قطع و وصل می شوند.
یکی از ساکنان روح افزا در گفتگو با گزارشگر مهر می گوید: من یکی از شهروندان این منطقه هستم و مدت هاست با مشکل شدید آنتن دهی مواجهم، امروز حدودا همه کارها با اینترنت یا تلفن همراه صورت می گیرد، اما ما واقعا نمی دانیم باید این مشکل را از چه نهادی پیگیری کنم. برای انجام کارهای بانکی، امور اقتصادی و خیلی از خدمات روزمره با مشکل مواجه هستم. حتی برای صحبت با اعضاء خانواده، تماس ها مرتب قطع و وصل می شود و مجبورم مدام جای خودرا عوض کنم تا شاید آنتن پیدا شود. از مسؤلان، چه مخابرات و چه سایر دستگاه های مرتبط، درخواست دارم هرچه سریع تر برای حل این مشکل اقدام نمایند.
شهروند دیگری نیز ضمن اشاره به محدوده جغرافیایی این اختلال می گوید: از محدوده بیمارستان که به سوی شهرک حرکت می نماییم، آنتن تلفن همراه حدودا بطور کامل قطع می شود. این مشکل خصوصاً داخل ساختمان ها شدیدتر است و اگر کسی بخواهد تماس برقرار کند، ناچار است به خیابان اصلی برود یا از محله بیرون برود. چندین بار هم درخواست داده ایم که مخابرات برای حل مشکل فکری کند، اما تا حالا اقدام مؤثری انجام نشده است.
او ادامه می دهد: امروز تلفن همراه یک وسیله ضرورت دارد. امکان دارد هر لحظه اتفاق یا شرایط اضطراری پیش بیاید و لازم باشد افراد در دسترس باشند، اما متاسفانه در محله ما چنین امکانی وجود ندارد. جالب اینجاست که با حرکت به سوی دشت مزار یا محدوده بیمارستان، وضعیت آنتن دهی بهتر می شود و مشکل فقط در همین محدوده وجود دارد.
یکی دیگر از اهالی نیز ضمن اشاره به موقعیت محله می گوید: این محله در نزدیکی شهرداری دماوند قرار دارد، اما آنتن دهی اپراتورهای تلفن همراه حدودا صفر است. شب ها که به خانه برمی گردیم، تلفن همراه در عمل بدون آنتن است. اگر تجهیزات یا دکل مخابراتی در نقطه مناسبی، بطورمثال بیشتر از امامزاده نصب شود، بگفته کارشناسان می تواند بخش زیادی از این محدوده را زیر پوشش قرار دهد.

بن بست بر سر جانمایی دکل

در حالی که شهروندان انتظار دارند مشکل آنتن دهی هرچه سریع تر برطرف شود، بنظر می رسد اختلاف بر سر محل نصب دکل مخابراتی، مهم ترین مانع اجرای این پروژه است، اسماعیل حیدری آزاد، فرماندار دماوند، در گفتگو با گزارشگر مهر، ضمن اشاره به آخرین وضعیت این طرح اظهار داشت: ما موافقت نصب دکل و تجهیزات را گرفته ایم و بهترین محل از نظر کارشناسان برای نصب، حسینیه روح افزا است، اما متاسفانه تا حالا هیات امنای روح افزا همکاری نکرده اند.
این اظهارات در حالی طرح شده که عضو هیات امنای محله روح افزا، روایت متفاوتی از روند ماجرا ارایه می کند.

هیئت امنا: مخالف اصل نصب دکل نیستیم

محسن همتی، عضو هیات امنای حسینیه روح افزا، در توضیح ماجرا به گزارشگر مهر می گوید: فرماندار دماوند گفته است، تجهیزات آماده است و اگر هیات امنا موافقت کند، دکل نصب می شود، اما ما با اصل نصب دکل مخالفت نکرده ایم.
وی اظهار داشت: ابتدا محل نصب را جلوی امامزاده، در قسمت جنوبی آن، تأیید کردند و گفتند اینجا محل مناسبی است، حدود ۱۰ تا ۱۵ روز بعد نظرشان تغییر نمود و گفتند آن محل مناسب نمی باشد و دلیلهای مختلفی مطرح نمودند.
عضو هیات امنای حسینیه روح افزا ادامه می دهد: حتی گفتند مبلغی هم بعنوان اجاره سالانه پرداخت می شود، اما موضوع مخالفت ما این نبود. سؤال ما این بود که چرا ابتدا محل جنوبی امامزاده تأیید شد، اما پس از مدتی آنرا رد کردند. دلیل این تغییر نظر چه بود
همتی درباره ی روند بازدید کارشناسان نیز اظهار داشت: پیمانکار آمد و چند نقطه را بررسی کرد. در یکی دو محل هم برخی همسایه ها مخالفت داشتند، اما وقتی محدوده امامزاده را دید، اعلام نمود اینجا محل مناسبی است. ما هم همان را پذیرفتیم.
او اضافه کرد: اگر دکل در محدوده امامزاده نصب شود، طبق نظر کارشناسان، آنتن دهی بخش زیادی از منطقه تامین خواهد شد، ما از مسؤلان پرسیدیم چرا محلی را که خودشان تأیید کرده بودند، پس از حدود ۱۵ روز تغییر دادند، اما پاسخ روشنی دریافت نکردیم. در حقیقت اختلاف بر سر جانمایی دکل است.
عضو هیات امنای محله روح افزا درباره ی پیشنهاد نصب تجهیزات در حسینیه نیز اظهار داشت: ما می گوییم حسینیه متعلق به عموم مردم است و این مورد هم یک کار عمومی است، اما درباره ی آن شایعاتی طرح شده و افراد مختلف نظرات متفاوتی دارند. برای ما مهم تر از هر چیز این است که مشخص شود چرا محل امامزاده که ابتدا تأیید شده بود، بعداً رد شد.

انتظار شهروندان برای پایان یک اختلاف

مشکل آنتن دهی در روح افزا، حال تنها یک مطالبه ارتباطی نیست؛ این مسئله به کیفیت زندگی، امنیت، دسترسی به خدمات الکترونیکی و حتی کارهای اقتصادی ساکنان گره خورده است.
کارشناسان حوزه ارتباطات اعتقاد دارند گسترش زیرساخت های مخابراتی، خصوصاً در مناطقی که با ضعف پوشش شبکه مواجهند، از الزامات ارایه خدمات عمومی شمرده می شود و هرگونه تاخیر در اجرای چنین پروژه هایی، مستقیماً بر زندگی روزمره شهروندان اثر می گذارد.
در شرایطی که فرمانداری از آماده بودن مجوزها و تجهیزات سخن می گوید و هیات امنای محله نیز تاکید دارد با اصل اجرای پروژه مخالفتی ندارد، بنظر می رسد اختلاف بر سر جانمایی دکل، مهم ترین گره این پرونده باشد؛ گرهی که تا زمان رفع آن، ساکنان روح افزا بازهم برای برقراری یک تماس تلفنی یا استفاده از اینترنت، ناچار خواهند بود از خانه های خود بیرون بروند و به نقاطی بروند که شاید تنها چند خط آنتن روی صفحه تلفن همراهشان ظاهر شود.

منبع:

1405/04/09
20:31:01
5.0 / 5
93
تگهای خبر: آموزش , اپراتور , الكترونیكی , اینترنت
این مطلب سایت شیک را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
طراحی سایت شیک
طراح سایت شیک