نسخه جدید شاد رونمایی گردید
سایت شیک: در صورتیکه بگفته سرپرست وزارت آموزش و پرورش، سال جدید تحصیلی هم با سامانه شاد شروع می شود و نسخه جدید این اپلیکیشن رونمایی شده، واکسیناسیون معلمان حدودا تمام شده و واکسیناسیون دانش آموزان نیز بتازگی شروع شده است و می توان انتظار داشت در ماه های آینده، در کنار ادامه روند آموزش مجازی، مدارس آموزش حضوری را نیز کلید بزنند.
به گزارش سایت شیک به نقل از ایسنا، سال قبل تحصیلی برای دانش آموزان و دانشجویان، با حضور کرونا در کشور، سالی تمام مجازی بود که با بهره بردن از امکانات اینترنتی و سامانه های آموزشی، باوجود مشکلات زیرساختی و البته عدم دسترسی ۱۰۰ درصدی تمامی دانش آموزان به اینترنت یا ابزارهای الکترونیکی ازجمله تلفن همراه و تبلت به انتها رسید. اما در شرایطی که واکسیناسیون در ایران سرعت گرفته و این روزها دیگر افراد ۱۸ ساله هم می توانند واکسن بزنند، در نحوه بازگشایی دانشگاه ها و مدارس ابهام وجود دارد.
از طرفی خیلی از اساتید دانشگاهی، معلمان و والدین تا کنون موفق به دریافت حداقل یک دوز واکسن شده اند، از جانب دیگر، هنوز واکسیناسیون بصورت کامل اجرائی نشده است. همین طور بااینکه در طول این مدت، کمتر خبری از بیماری کودکان و نوجوانان به بیماری کووید ۱۹ انتشار یافت، اما باتوجه به لزوم واکسیناسیون همگانی برای مصونیت کامل در جامعه، نمی توان احتمال ناقل شدن این قشر را نادیده گرفت و همین موضوع سبب شده سال جدید هم، حداقل در ابتدا، با آموزش مجازی همراه باشد، هرچند بتازگی واکسیناسیون دانش آموزان نیز شروع شده است.
بدین منظور علیرضا کاظمی- سرپرست آموزش و پرورش- در بازدید از مرکز مانیتورینگ پلت فرم شاد اظهار نمود که امسال هم سال تحصیلی را با شاد شروع می کنیم. او اظهار داشت: ممکنست مدارس کم جمعیت در مناطق دوردستی که تحت پوشش فضای مجازی نیستند یا به برخی از امکانات دسترسی ندارند، حضوری باشد، اما بیش از ۶۰ درصد دانش آموزان، مهر را با شاد شروع می کنند.
کاظمی همین طور اشاره کرد: علاوه بر این، اقدامات بسیار زیادی انجام می دهیم که ضریب نفوذ بهره برداری دانش آموزان را در زمینه شاد هم با تهیه تبلت و دستگاه های متناسب و هم با ایجاد زیرساخت های فناورانه در اقصی نقاط کشور فراهم نماییم. ممکنست قسمتی از کشور تحت پوشش شبکه ملی اطلاعات نباشد و یا اگر هست، کیفیت و سرعت مناسبی ندارد. بدین منظور جلساتی با وزیر ارتباطات داشتیم و قول های مناسبی دادند و در شورای عالی فضای مجازی هم موضوع در دستور کار است.
شناسایی کنش گران و فعالان زیست بوم آموزش
سید ستار هاشمی -معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- در اولین جلسه کارگروه پشتیبانی از آموزش مجازی دانش آموزان، اظهار داشت: استفاده حداکثری از ظرفیت بخش خصوصی و ایجاد رقابت و تعامل سازنده بین پلت فرم های داخلی سبب توسعه و پیشرفت تولیدات داخلی و جلوگیری از گرایش کاربران به سمت سامانه های غیربومی می شود. بررسی و لطمه شناسی سامانه های آموزش الکترونیکی از منظر فنی و راهکارهای رفع آن ها می تواند منجر به بهبود کیفی و افزایش رضایت کاربران شود.
هاشمی با تاکید بر شناسایی همه کنش گران و فعالان زیست بوم آموزش در کشور و ضرورت استفاده از نظرات و راهکارهایشان، اشاره کرد: نظام نامه یادگیری الکترونیکی آموزش عالی همچون اسنادی است که می تواند در این راه راهگشا باشد. علاوه بر این، طراحی الزام ها از نظر فنی، مستندات و استانداردهای در رابطه با سامانه های مدیریت یادگیری (LMS) بمنظور بهبود خدمات و افزایش اثربخشی آموزشی باید مدنظر قرار گیرد. محتوای خوبی در طول این مدت در حوزه آموزش های مجازی تولید شده است که می توان با شناسایی و به اشتراک گذاری آنها، برای تحقق عدالت آموزشی از آنها بهره برد.
قابلیت سامانه شاد برای آموزش ایرانیان خارج از کشور
همین طور علی باقرزاده -رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارت آموزش وپرورش- با اعلان اینکه بیش از ۱۲ میلیون دانش آموز اکنون در سامانه شاد عضو هستند، اظهار داشت: با شروع سال تحصیلی جدید اوج گیری ترافیک مصرفی هم زمان با بهره گیری از سامانه شاد و سایر سکوهای آموزش الکترونیکی قابل پیش بینی است.
وی همین طور اشاره کرد: در صورت تامین همه الزام ها و استانداردها در سامانه های آموزش الکترونیکی، این روش فقط حدود نیمی از کیفیت و اهداف آموزش حضوری را فراهم خواهدنمود. سامانه شاد، متناسب با شرایط اضطراری همه گیری کرونا توسعه داده شده و کیفیت و کمیت خدمات آموزشی در آن به مرور ارتقا یافته است و این سامانه می تواند بعنوان یک پلت فرم رسمی برای آموزش ایرانیان خارج از کشور نیز استفاده گردد.
نسخه جدید اپلیکیشن شاد رونمایی شد
مراسم رونمایی رسمی از نسخه جدید پلت فرم آموزشی شاد بامداد امروز ۳۰ شهریور ماه ۱۴۰۰ اجرا شد. علیرضا کاظمی -سرپرست وزارت آموزش و پرورش- در این مراسم با اعلان اینکه خوشحالم در آستانه سال تحصیلی جدید شاهد رونمایی از این اپلیکیشن هستیم، اظهار نمود: این رونمایی برگرفته از تجربه ای باارزش و دو ساله بشمار می رود که حاصل کوشش های همراه اول است.
وی با تاکید بر این که ما در وزارت آموزش و پرورش، همراه اول را قسمتی از نظام تعلیم و تربیت می دانیم، اشاره کرد: به سهم خودم از تیم طراحی و توسعه دهنده شاد تشکر می کنم؛ «شاد» امروز یکی از بزرگترین دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران در دوران کرونا است و در وضعیت فعلی بعنوان شبکه اصلی آموزش و در پساکرونا هم بعنوان بخش مکمل در کنار سیستم تعلم و تربیت خواهد بود.
مهدی اخوان بهابادی- مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران نیز در این مراسم با اعلان اینکه امسال نیز مانند سال قبل تامین زیرساخت های موردنیاز «شاد» را به بهترین شکل انجام دادیم، اظهار نمود: خداوند را شاکریم که بزرگترین نعمتش که همانا خدمت به بندگانش است را به ما عنایت کرده است. «شاد» پیشرفت هایی به نسبت سال قبل با هدف ارتقای سطح کیفیت داشته است که نسخه جدید آن همزمان با بازگشایی مدارس، قابل استفاده توسط کاربران خواهد بود.
وی با اعلان اینکه استفاده از شاد برای تمامی کاربرانی که از سیم کارت همراه اول استفاده می نمایند رایگان است، اشاره ای به ظرفیت مرکز مانیتورینگ آن داشت و اظهار داشت: مدتی پیش که سرپرست وزارت آموزش و پرورش از مرکز مانیتورینگ شاد در بخش مرکز مانیتورینگ پلت فرم های دیجیتال همراه اول بازدید کردند، در جریان ظرفیت های این مرکز شبانه روزی قرار گرفتند که بمنظور رسیدگی آنی به مشکلات و نقصها فنی احتمالی در بستر خدمت رسانی شاد به وجود آمده است.
اخوان بهابادی به تصمیم اخیر شورای عالی فضای مجازی نیز اشاره و بیان کرد: طی چند روز آینده فراخوانی را خواهیم داشت تا تمامی جوانان خوش ذوق و ظرفیت استارت آپی کشور که پتانسیل طراحی و ارائه خدمات در رابطه با فضای آموزش و پرورش کشور را دارند، اعلام آمادگی کرده و آنها را بصورت تجمیعی گرد هم آوریم و نهایتاً بتوانیم سرویس هایشان را با کسب مجوزهای لازم از وزارت آموزش و پرورش، روی پلت فرم شاد فعال نماییم.
در جریان این مراسم که نسخه جدید شاد که در امتداد پایداری بیشتر و ارتقای کیفیت در سرویس دهی رونمایی گردید، دارای قابلیت های کلیدی نظیر داشبوردهای مدیریتی ویژه برای نظارت هر چه بیشتر مدیران مدارس بر کیفیت آموزشی، امکان برقراری مکالمات گروهی با هدف افزایش سرعت ارتباطی بین دانش آموزان و معلمان، اضافه شدن موتور جست وجوگر شادبین، طراحی رابط کاربری جدید با هدف ماندگاری و حضور هر چه بیشتر دانش آموزان و فعالیت مرکز مانیتورینگ هفت در بیست و چهار این پلت فرم است.
همین طور محمدامین ابطحی- نماینده تام الاختیار مدیرعامل همراه اول در پروژه شاد نیز حین رونمایی از نسخه جدید این پلتفرم، گزارشی اجمالی به شرح ثبت رکورد ۴۰۳ گیگابیت بر ثانیه توسط این سرویس آموزشی، تبادل ۴۷ میلیارد پیغام و ۱۷ میلیارد فایل بر بستر شاد، احراز هویت ۹۹ درصد مدیران ۹۸ درصد معلمان و ۸۶ درصد دانش آموزان، نصب ۲۴ میلیونی اپلیکیشن با ثبت ۲۲ میلیون شماره یکتا، ثبت رکورد برقراری روزانه یک میلیون تماس صوتی و تصویری بین معلمان و دانش آموزان و مواردی از این قبیل داد.
منبع: shiksite.ir
این مطلب سایت شیک را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب