سایت شیک : طراحی سایت

متا خارج از دادگاه نوجوان شاکی را راضی به تسویه کرد

متا خارج از دادگاه نوجوان شاکی را راضی به تسویه کرد

به گزارش سایت شیک، شرکت متا پلتفرمز شکایت یک نوجوان که این شرکت را به اعتیادآور طراحی کردن اینستاگرام و فیسبوک متهم کرده بود، خارج از دادگاه تسویه کرد.


به گزارش سایت شیک به نقل از رویترز، این نوجوان مدعی شده بود چنین طراحی به بروز مشکلاتی در زمینه سلامت ذهنی و اختلالات غذت خوردن در وی منجر شده بود.
این تسویه در حالی انجام شده که روز چهارشنبه فرآیند انتخاب اعضای هیئت منصفه برای دادگاهی جهت بررسی ادعاهای نوجوان که با حروف مخفف اس جی و کی دی بی شناسایی شده اند، ضد متا و اسنپ(شرکت مادر اسنپ چت) شروع شده بود. متا شکایت اس جی را چند روز پیش از برگزاری دادگاه تسویه کرد. ازاین رو تسویه شکایت با کی دی بی به مفهوم آنست که دادگاه مذکور فقط جهت بررسی اتهامات ضد اسنپ برگزار می گردد.
وکیل این نوجوان در اطلاعیه ای اظهار کرد: ما به تأمین ایمنی برای کودکان در شبکه های اجتماعی و مسئولیت پذیر کردن شرکتهای فناوری متعهد می مانیم. ما خوشحالیم که این مساله از جانب موکل ما حل شد.
به گفته سخنگوی متا تسویه شکایت ها، رد کردن شکایت ها و دادگاه ها قسمتی از فرآیند آزمایش پرونده های مشابه این است. ایشان در ادامه اضافه کرد: ما به دفاع از خود در دادگاه ادامه می دهیم و از سوابق خود دفاع می نماییم.
وی در ادامه اشاره نمود متا بیشتر از یک دهه است که ابزارهای حفظ ایمنی می سازد.
سخنگوی شرکت مادر اسنپ چت به درخواست ها برای اظهار نظر پاسخی نداد.

حرف آخر اینکه به این جهت تسویه شکایت با کی دی بی به مفهوم آنست که دادگاه مذکور فقط جهت بررسی اتهامات ضد اسنپ برگزار می شود. وکیل این نوجوان در اطلاعیه ای اظهار داشت: ما به تامین ایمنی برای کودکان در رسانه های اجتماعی و مسئولیت پذیر کردن شرکتهای فناوری متعهد می مانیم. ما خوشحالیم که این مسئله از جانب موکل ما حل شد. بگفته سخنگوی متا تسویه شکایت ها، رد کردن شکایت ها و دادگاه ها قسمتی از فرایند آزمایش پرونده های مشابه این است.
1405/08/09
18:21:58
5.0 / 5
6
تگهای خبر: اینستاگرام , چت , سایت , شرکت
این مطلب سایت شیک را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
طراحی سایت شیک
لینک دوستان سایت شیك
طراح سایت شیک