سایت شیک : طراحی سایت
رئیس سازمان اداری و استخدامی عنوان كرد

چالش های تحقق دولت هوشمند در کشور

چالش های تحقق دولت هوشمند در کشور

سایت شیک: رییس سازمان اداری و استخدامی درباره ی تحقق دولت هوشمند در کشور اظهار داشت که در این راه اتفاقات مهمی افتاده و اقدامات و برنامه های بسیاری فارغ از این که که به کدام دولت مربوط بوده انجام شده و همین اقدامات حال مانع اصلی هوشمندسازی دولت می باشد.



به گزارش سایت شیک به نقل از ایسنا، علاءالدین رفیع زاده - معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی - در همایش استقرار دولت هوشمند و هوش مصنوعی در نظام اداری اظهار داشت: امیدواریم مسیری که در حوزه دولت هوشمند شروع می نماییم به نتایج خوبی برسد و این جلسه یک جلسه اجرائی و عملیاتی است.
وی ادامه داد: افرادی که در این نشست حضور دارند بدنبال استقرار دولت هوشمند هستند. در این راه اتفاقات مهمی افتاده و اقدامات و برنامه های بسیاری فارغ از این که که به کدام دولت مربوط بوده انجام شده و همین اقدامات حال مانع اصلی هوشمندسازی دولت می باشد.
رفیع زاده اظهار داشت: دولت هوشمند با الکترونیک فرق دارد. در ادوار مختلف برای ایجاد زیرساخت هایی که هم اکنون بلااستفاده یا غیر قابل استفاده هستند، رقابت به وجود آورده ایم. مشکل دوم این است که رقابت عجیبی برای ایجاد پایگاه های داده و اطلاعات به وجود آمده و هر دستگاهی پایگاه اطلاعات جدایی را با بودجه کلان به وجود آورده است. ما در این پایگاه ها داده هایی را داریم که قابل استفاده نیست یا استاندارد لازم را ندارند.
معاون رییس جمهور اظهار داشت: چالش دیگر رقابت بین اپلیکیشن ها و برنامه های مختلف سازمان ها است. در حقیقت در سازمان ها ما سامانه ای داریم که یوزرنیم های مختلفی دارد که باید جهت استفاده حفظ شود فارغ از این که آیا لازم بوده یا نه. این موارد با یکدیگر تعامل ندارند و نمی توانند مورد استفاده یکپارچه قرار گیرند و در نهایت مردم لذت استفاده از خدمات هوشمند را نخواهند چشید.
رییس سازمان اداری و استخدامی کشور تشریح کرد: ورودی دولت هوشمند همین داده هایی است که مورد استفاده قرار گیرد، اما هم اکنون غیر قابل استفاده هستند چون ما لطمه هایی که گفته شده را با اقدامات جزیره ای رو به رو کرده ایم تا در عین حال ارائه خدمات بصورت هوشمند گرفتار مشکل نشود و کار ادامه یابد. در چندماه گذشته سندی تدوین و تلاش نموده ایم این موارد را در سند مذکور درنظر بگیریم.
رفیع زاده در آخر اظهار داشت: با تفکر اداری سنتی این نقشه راه محقق نمی شود و ما می دانیم که با نگاه بخش دولتی نمی توان این کار را انجام داد؛ بدین سبب در این سند از بخش خصوصی و دانشگاهی کمک گرفته ایم. دولت هوشمند زمانی اتفاق می افتد که مدیریت صحیح داده داشته باشیم و استفاده از این داده ها مستلزم وجود داده های تمیز است.
در ادامه این جلسه پژمان امید مقدمی - معاون حکمرانی الکترونیک و هوشمندسازی دولت سازمان اداری و استخدامی کشور - در همایش استقرار دولت هوشمند و هوش مصنوعی در نظام اداری اظهار داشت: این جلسه بابت سند نقشه راه دولت هوشمند تشکیل شده و باید اظهار داشت که وضعیت هوشمندسازی و هوش مصنوعی در نظام اداری مطلوب نمی باشد.
وی ادامه داد: وضعیت سهم ابلاغ نقشه راه دولت هوشمند در عرصه داده در دستگاه های اجرائی مطلوب نمی باشد و باید دستگاه های بالادستی آنرا بهبود ببخشند. از اجرای این سند سه هدف و چشم اندار مهم پیگیری می شود که عبارت است از استفاده از داده برای تصمیم سازی چونکه ضعف ما این است تصمیم سازی برمبنای داده صورت نمی گیرد. بدین سبب هدف ما این است که تصمیم سازی درست باشد.
مقدمی اظهار داشت: همین طور یکپارچه سازی حداکثری پرکاربرد فناوری اطلاعات در نظام اداری برای ساده کردن خدمات عمومی و دیگری افزایش مشارکت شهروندان و کسب وکارها در حوزه بلوغ خدمات دولتی و عمومی با ترویج شیوه های فناورانه از دیگر اهداف مهم ما از این سند است.




منبع:

1404/02/20
11:29:29
5.0 / 5
13
تگهای خبر: خدمات , فناوری , كاربر , هوش مصنوعی
این مطلب سایت شیک را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳
طراحی سایت شیک
لینک دوستان سایت شیك
طراح سایت شیک