سایت شیک : طراحی سایت

چگونه ایمیل های حذف شده در جی میل را برگردانیم؟

چگونه ایمیل های حذف شده در جی میل را برگردانیم؟

هنگامی که ایمیلی در جی میل حذف می شود، فورا از بین نمی رود و تا ۳۰ روز فرصت برای بازگرداندن آن وجود دارد.



به گزارش سایت شیک به نقل از بیزنس اینسایدر، اگر لازم باشد ایمیل حذف شده ای را برگردانید، می توانید این کار را به سادگی از یک مرور وب، آی پد، آیفون یا دستگاه اندرویدی انجام دهید.

چگونه ایمیل حذف شده در جی میل را در کامپیوتر برگردانیم؟

۱- جی میل را در مرورگر وب در کامپیوتر باز کرده و وارد حساب کاربری خود شوید.

۲- در سمت چپ صفحه در ستون برچسبها پایین رفته و روی گزینه بیشتر (More) کلیک کنید و سپس روی سطل زباله (Trash) کلیک کنید.

۳- در سمت چپ هر ایمیلی که می خواهید برگردانید، چک باکس را تیک بزنید تا پیام را انتخاب کنید.

۴- در بالای لیست پیام، روی "انتقال به" (Move to) کلیک کرده و سپس قسمت مورد نظر برای انتقال مانند این باکس را انتخاب کنید تا ایمیل را به قسمت مورد نظر انتقال دهید.

چگونه ایمیل های حذف شده در جی میل را در آیفون یا آی پد برگردانیم؟

۱- اپلیکیشین جی میل را باز کنید.

۲- در سمت چپ بالای صفحه منوی سه خط و سپس سطل زباله را کلیک کنید.

۳- در سمت چپ ایمیلی که می خواهید برگردانید روی آیکن کاربر گرد بزنید تا به علامت تیک تبدیل گردد.

۴- در سمت راست بالای صفحه روی منوی سه نقطه بزنید. در فهرستی که ظاهر می شود، به انتهای صفحه رفته و گزینه "انتقال به" را انتخاب کنید.

۵- قسمتی که می خواهید ایمیل مورد نظرتان را به آن منتقل دهید مانند این باکس را انتخاب کنید.

چگونه ایمیل های حذف شده در جی میل را در اندروید برگردانیم؟

۱- اپلیکیشین جی میل را باز کنید.

۲- در سمت چپ بالای صفحه منوی سه نقطه و سپس سطل زباله را کلیک کنید.

۳- در سمت چپ ایمیلی که می خواهید برگردانید روی آیکن کاربر گرد بزنید تا به علامت تیک تبدیل گردد.

۴- در سمت راست بالای صفحه روی منوی سه نقطه بزنید. در فهرستی که ظاهر می شود، به انتهای صفحه رفته و گزینه "انتقال به" را انتخاب کنید.

۵- قسمتی که می خواهید ایمیل مورد نظرتان را به آن منتقل دهید مانند این باکس را انتخاب کنید.

چگونه ایمیل های حذف شده در جی میل را بعنوان یک مدیر سیستم برگردانیم؟

کاربران بعد از حذف یک پیام، تا ۳۰ روز فرصت دارند آنرا از پوشه سطل زباله برگردانند. بعد از آن پیام برای همیشه از بین می رود اما مدیر سیستم از راه کنسول مدیریت ۲۵ روز دیگر بیشتر می تواند پیامها را برگرداند. برای این منظور باید:

۱- وارد سیستم Google Admin Console شوید.

۲- در صفحه خانه (Home)، روی کاربران (Users) کلیک کنید.

۳- در لیست کاربران، روی کاربری که در کوشش برای برگرداندن پیامهایش است، کلیک کنید. روی گزینه "بیشتر" (More) و سپس روی "بازگرداندن دیتا" (Restore data) کلیک کنید.

۴- زمان ایمیلیهایی که می خواهید برگردانید را انتخاب کنید.

۵- جی میل را بعنوان نوع دیتایی که می خواهید برگردانید، انتخاب کنید.

۶- روی برگرداندن (Restore) کلیک کنید.





منبع:

1400/09/14
22:07:59
5.0 / 5
269
تگهای خبر: سیستم , كاربر , كامپیوتر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
طراحی سایت شیک
طراح سایت شیک